Когато отидем на почивка, обикновено търсим нови преживявания, вкусна храна и

...
Когато отидем на почивка, обикновено търсим нови преживявания, вкусна храна и
Коментари Харесай

Когато Велибритания отново диша праха на Франция

Когато отидем на отмора, нормално търсим нови прекарвания, вкусна храна и хубаво време. Накратко, желаеме да се забавляваме. Ако не сме сигурни къде тъкмо да отидем, с цел да го намерим, ранглиста разкрива най-забавните страни в света. Списъкът на Far & Wide увенчава Франция като най-забавната европейска страна, която е и на второ място в целия свят.
 Най-опасните за посещаване страни през 2024 година
Защо Турция е измежду най-опасните за посещаване страни през 2024 година

За какво да внимаваме

Обединеното кралство е на второ място в Европа и на трето в света, а САЩ са посочени като най-забавната страна на Земята.

Ако се чудим за какво тъкмо французите са толкоз високо в класацията, от Far & Wide имат пояснение:  " Помислете за това от позиция на храната: декадентски десерти, цялостни с масло сосове и дом на най-хубавите готвачи в света, които трансформират храненето в същинско наслаждение. Като към това прибавим забележителностите и атракциите на страната - и готово, заниманието ни е обезпечено на всяка крачка. "
 Снимка 657840

И ще признаем, че Франция предлага доста неща. Като стартираме от Париж с Айфеловата кула и красивите улици на Монмартър до Мулен Руж и разходките по Сена, има толкоз доста занимания в столицата. И да не забравяме Дисниленд - най-щастливото място на Земята.

Ако търсим ваканция на плажа, тръгваме на юг към Сен Тропе или Ница. Сигурни сме, че можем да се забавляваме на яхта на Френската Ривиера. Имат си и Монпелие, целунат от слънцето град с величествени булеварди, фамилни пекарни и бели пясъчни плажове. Любителите на адреналина пък могат да се насочат към френските Алпи и да се качат на пистите за едни от най-хубавите спускания в света.
 Снимка 657842

Да, Франция несъмнено имам какво да предложи на туристите, само че да видим и по какъв начин наподобява и топ 25 на най-забавните страни в света:
25. Нова Зеландия 24. Филипините  23. Швейцария 22. Швеция 21. Аржентина 20. Колумбия 19. Австралия 18. Канада 17. Мароко 16. Китай 15. Бразилия 14. Обединени арабски емирства 13. Германия 12. Мексико 11. Доминиканска република 10. Турция 9. Нидерландия 8. Португалия 7. Тайланд 6. Япония 5. Гърция 4. Испания 3. Англия 2. Франция 1. Съединени американски щати
Както означават от Metro, британците надали ще са доста удовлетворени, че за следващ път са изпреварени от Франция. Двете страни имат отдавнашно съревнование, което датира от Нормандското завладяване и стига чак до олимпийската кандидатура, и продължава с всеки футболен или ръгби мач.
 Мис Франция Ив Жил в рокля от Caviar couture на корицата на Welcome Magazine
Когато Мис Франция облече българска рокля

Брандът на Десислава Тошева продължава да жъне триумфи

Atlantic даже разгласява материал през 2021 година, озаглавен " Защо Англия и Франция се ненавиждат взаимно ". Но цифрите сякаш приказват сами за себе си.
 Снимка 657843

Последните данни демонстрират, че броят на туристите, посетили Обединеното кралство през 2023 година, се прави оценка на към 37.5 милиона души - респектиращо число несъмнено, само че се оказва, че Франция е надалеч по-напред. Като страна номер едно за туристи, съгласно френския министър на туризма Оливия Грегоар, страната е приела сред 78 до 82 милиона интернационалните гости предходната година. По всичко проличава, че с право попада в челните места на една от най-забавните страни в света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР